Ga naar de inhoud

Informatie over onze dienstverlening

  • Onze dienstverlening is vanwege corona momenteel aangepast. Dit blijft nodig, ondanks de versoepelde maatregelen. We moeten immers nog steeds anderhalve meter afstand houden. Het servicepunt in Eerbeek blijft daarom voorlopig nog even gesloten. Het gemeentehuis is open, maar alleen op afspraak. Een afspraak kunt u eenvoudig zelf inplannen in onze digitale afsprakenagenda. Staat uw product of vraag er niet bij? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via ons algemene nummer 0575-568 233. Een aantal producten, zoals verhuisaangifte of het aanvragen van een uittreksel, kunt u digitaal regelen via onze website met uw Digid.
  • Het Servicepunt in Eerbeek is gesloten zolang de richtlijnen vanuit de Rijksoverheid gelden. Voor het gemeentehuis Brummen is de donderdagavondopenstelling vervallen. 
  • Blijf de basisregels volgen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Mensen kunnen elkaar nog steeds besmetten. Ook na vaccinatie. Blijf handen wassen en afstand houden. En bij klachten: blijf thuis en laat u snel testen. Zo geeft u corona geen kans.   
  • Er zijn geen inloopspreekuren van Team voor Elkaar in Plein Vijf en gezondheidscentrum De Toren in Brummen en het Servicepunt in Eerbeek. Team voor Elkaar is iedere werkdag van 9 tot 12 uur telefonisch bereikbaar. Bel 0575-568 568. Ook kunt u mailen naar info@teamvoorelkaar.nl. Per situatie beoordeelt de medewerker van Team voor Elkaar of het maken van een afspraak op korte termijn nodig is of dat de vraag op een andere wijze of tijdstip beantwoord kan worden. 
  • Onze medewerkers werken de komende periode voor een groot deel thuis, maar zijn telefonisch en per mail goed bereikbaar. 
  • Onze buitendienst werkt met een aangepaste bezetting en werkwijze. Werkzaamheden in het belang van veiligheid en hygiĆ«ne voeren we met voorrang uit. 
  • Meldingen en tips over de openbare ruimte kunt u nog steeds aan ons doorgeven via de Fixi app, via de Fixi-website of telefonisch. Wel kan het, afhankelijk van het soort melding, langer duren voordat uw melding wordt afgehandeld. Wij maken een inschatting of een melding met spoed moet worden afgehandeld en houden u hierbij zo goed mogelijk op de hoogte.
  • Wij voeren het normale onderhoud in de openbare ruimte zoals snoeiwerk en verwijderen van onkruid ook nog steeds uit. Maar hierin kan in de komende periode een achterstand ontstaan door de beperkte inzetbaarheid van onze buitendienst. 
  • Piketdienst is voor noodgevallen, buiten de openingstijden van het gemeentehuis, gewoon bereikbaar op telefoonnummer 0575-568 223.