Ga naar de inhoud

Informatie over onze dienstverlening

  • Het gemeentehuis en het Servicepunt Eerbeek zijn open op afspraak. Een afspraak kunt u eenvoudig zelf inplannen in onze digitale afsprakenagenda. Staat uw product of vraag er niet bij? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via ons algemene nummer 0575-568 233. Een aantal producten, zoals verhuisaangifte of het aanvragen van een uittreksel, kunt u digitaal regelen via onze website met uw Digid.
  • Blijf de basisregels volgen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Mensen kunnen elkaar nog steeds besmetten. Ook na vaccinatie. Blijf handen wassen en geef elkaar de ruimte. Bij klachten: blijf thuis en laat u snel testen. En zorg voor voldoende frisse lucht. Zo geeft u corona geen kans.   
  • Er zijn geen inloopspreekuren van Team voor Elkaar in Plein Vijf en gezondheidscentrum De Toren in Brummen; in het Servicepunt in Eerbeek kunt u alleen op afspraak terecht. Team voor Elkaar is iedere werkdag van 9 tot 12 uur telefonisch bereikbaar. Bel 0575-568 568. Ook kunt u mailen naar info@teamvoorelkaar.nl. Per situatie beoordeelt de medewerker van Team voor Elkaar of het maken van een afspraak op korte termijn nodig is of dat de vraag op een andere wijze of tijdstip beantwoord kan worden. 
  • Onze medewerkers werken de komende periode voor een groot deel thuis, maar zijn telefonisch en per mail goed bereikbaar. 
  • Piketdienst is voor noodgevallen, buiten de openingstijden van het gemeentehuis, gewoon bereikbaar op telefoonnummer 0575-568 223.