Ga naar de inhoud

Informatie over onze dienstverlening

  • De maatregelen tegen het coronavirus zijn voor de periode van 15 december 2020 tot (tenminste) 30 maart 2021 extra aangescherpt. Daarom is onze dienstverlening momenteel aangepast. Het gemeentehuis is open, maar alleen op afspraak. Daarom is onze digitale afsprakenagenda tijdelijk niet beschikbaar. Een aantal producten, zoals verhuisaangifte of het aanvragen van een uittreksel, kunt u digitaal regelen via onze website met uw Digid. Wilt u een afspraak maken voor een product van burgerzaken dat niet digitaal afgehandeld kan worden? En kan uw afspraak niet uitgesteld worden tot na 30 maart? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via ons algemene nummer 0575-568 233.
  • Het Servicepunt in Eerbeek is gesloten zolang de richtlijnen vanuit de Rijksoverheid gelden. Voor het gemeentehuis Brummen is de donderdagavondopenstelling vervallen. 
  • In alle gevallen geldt overigens: heeft u klachten zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Kom dan niet naar het gemeentehuis. Blijf thuis, mijdt sociale contacten.
  • Er zijn geen inloopspreekuren van Team voor Elkaar in Plein Vijf en gezondheidscentrum De Toren in Brummen en  het Servicepunt in Eerbeek. Team voor Elkaar is iedere werkdag van 9 tot 12 uur telefonisch bereikbaar. Bel 0575-568 568. Ook kunt u mailen naar info@teamvoorelkaar.nl. Per situatie beoordeelt de medewerker van Team voor Elkaar of het maken van een afspraak op korte termijn nodig is of dat de vraag op een andere wijze of tijdstip beantwoord kan worden. 
  • Onze medewerkers werken de komende periode voor een groot deel thuis, maar zijn telefonisch en per mail goed bereikbaar. 
  • Onze buitendienst werkt met een aangepaste bezetting en werkwijze. Werkzaamheden in het belang van veiligheid en hygiĆ«ne voeren we met voorrang uit. 
  • Meldingen en tips over de openbare ruimte kunt u nog steeds aan ons doorgeven via de Fixi app, via de Fixi-website of telefonisch. Wel kan het, afhankelijk van het soort melding, langer duren voordat uw melding wordt afgehandeld. Wij maken een inschatting of een melding met spoed moet worden afgehandeld en houden u hierbij zo goed mogelijk op de hoogte.
  • Wij voeren het normale onderhoud in de openbare ruimte zoals snoeiwerk en verwijderen van onkruid ook nog steeds uit. Maar hierin kan in de komende periode een achterstand ontstaan door de beperkte inzetbaarheid van onze buitendienst. 
  • Piketdienst is voor noodgevallen, buiten de openingstijden van het gemeentehuis, gewoon bereikbaar op telefoonnummer 0575-568 223.