Ga naar de inhoud

Eerste editie GemeenteThuis in nieuwe jaar

vrijdag 12 januari 2018

Vandaag verschijnen voor de eerste maal onze informatiepagina's GemeenteThuis in het huis-aan-huisbald Brummens Weekblad. In Eerbeek gebeurt dat in het huisblad met de titel Eerbeeks Weekblad. Lees hier de pagina's online. Eventuele vragen of reacties over de gemeentelijke pagina's kunt u naar ons mailen.

Ontvangt u op dit moment Brummens/Eerbeeks Weekblad (nog) niet? Geef dit dan door aan het mailadres info@brummensweekblad.nu. Indien u GemeenteThuis niet ontvangt omdat u bijvoorbeeld een Nee-Nee-stikker heeft, kunt u GemeenteThuis ophalen bij een aantal verspreidpunten in onze gemeente. In Brummen is dat de bibliotheek, Primera Bosman, Wereldwinkel, gemeentehuis, Jumbo en Spar Lenderink. In Eerbeek zijn de verspreidpunten het Servicepunt, Jumbo Heine, Bibliotheek, Landal Greenparks, Boekhandel Hendriks en Primera. Daarnaast kunt u dag en nacht de volledige laatste edities van GemeenteThuis lezen op onze website.

Delen via e-mail

https://www.brummen.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht/archief/2018/01/nieuwsitem/eerste-editie-gemeentethuis-in-nieuwe-jaar-7604.html