Ga naar de inhoud

Aanleg glasvezel in Leuvenheim, Oeken en Empe

dinsdag 12 oktober 2021

Vanaf deze week start de aannemer in opdracht van DELTA Fiber Netwerk met de aanleg van glasvezel voor Leuvenheim, Oeken en Empe. Als eerste begint de aannemer in Leuvenheim en dan volgen Oeken en Empe. Hierdoor krijgt een groot deel van de woningen in deze kleine kernen de mogelijkheid tot een goede en snelle internetverbinding die klaar is voor de toekomst. En dat is ook in deze periode van thuiswerken natuurlijk erg fijn.  

De graafwerkzaamheden duren ongeveer 7 weken. Daarna worden de aansluitingen gerealiseerd in de woningen zelf, geheel op afspraak tussen de aannemer en de woningeigenaar. Naar verwachting zijn de werkzaamheden aan het eind van het jaar helemaal klaar. Hall wordt door KPN voorzien.

Glasvezel graven gaat niet zonder risico. Ervaart u overlast? Meld het op fixi en wij brengen dan uw melding bij de aannemer onder de aandacht. Heeft u verder vragen over (de aanleg van) glasvezel of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met DELTA Fiber Netwerk via www.glasvezelbuitenaf.nl

Delen via e-mail

https://www.brummen.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht/news/aanleg-glasvezel-in-kleine-kernen.html