Ga naar de inhoud

Afscheid van Expeditie 24/7 Brummen

maandag 21 juni 2021

Aan het eind van dit schooljaar sluit basisschool Expeditie 24/7 in Brummen de deuren definitief. Wethouder Ingrid Timmer wilde dit niet zomaar voorbij laten gaan en heeft maandag afscheid genomen. Met een ijsje én een cadeau voor de kinderen.

Expeditie 24/7 heeft al een aantal jaren te weinig leerlingen. Het bestuur van scholengroep GelderVeste, waar Expeditie 24/7 deel van uitmaakt, heeft daarom besloten de school na dit schooljaar te sluiten. “Erg jammer”, zegt Ingrid Timmer, “ Maar ik begrijp het standpunt van GelderVeste wel. Met de sluiting van Expeditie 24/7 heeft GelderVeste geen scholen meer in onze gemeente. We zullen de goede  contacten met het schoolbestuur en de leerkrachten missen.”

Naast een lekker ijsje had Ingrid Timmer voor de kinderen een afscheidscadeau. Ze mogen met zijn allen op 5 juli naar een kampvuuravond bij The Villa. Het thema is: ‘Op expeditie naar je nieuwe school’. Ingrid Timmer: “Ik wens de kinderen en leerkrachten nog een paar fijne weken samen, met veel leuke afscheidsactiviteiten. En na de vakantie een heel fijne tijd op hun nieuwe school!”
 

Delen via e-mail

https://www.brummen.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht/news/afscheid-van-expeditie-24-7-brummen.html