Ga naar de inhoud

Bijeenkomst over veilig buitengebied

donderdag 7 februari 2019

Op maandagavond 18 februari organiseert de werkgroep Keurmerk Veilig Buitengebied een avond over het actuele thema ‘Georganiseerde en ondermijnende criminaliteit en algemene veiligheid’. Deze avond vindt plaats in ’t Buurthuis Leuvenheim en begint om 20.00 uur. U bent vanaf 19.30 uur welkom. De bijeenkomst is bedoeld voor alle inwoners van het buitengebied uit onze gemeente. Toegang is vanzelfsprekend gratis. Maar is er maar beperkt ruimte in de zaal. Vandaar dat we u vragen zich aan te melden.

Criminelen maken steeds vaker gebruik van de anonimiteit van bedrijven of particulieren in het buitengebied als dekmantel voor illegale praktijken. Goedwillende inwoners en agrariërs kunnen hier ook zomaar het slachtoffer van worden. Tijdens de bijeenkomst gaan we verder in op dit thema. Aan de hand van voorbeelden uit de praktijk maken we het ‘onzichtbare zichtbaar’.

Werkgroep

De werkgroep Keurmerk Veilig Buitengebied bestaat uit de gemeente Brummen, het Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland, het centrum voor criminaliteitspreventie (CCV), politie, LTO, bewoners, WBE, waterschap, omgevingsdienst en de brandweer.

Meer informatie

Heeft u vragen over deze bijeenkomst? Neem dan contact op met Renee Swarts van de gemeente Brummen. Haar telefoonnummer is (0575) 56 82 33 of stuur een mail naar r.swarts@brummen.nl.

Deel op LinkedInMail dit Artikel

Delen via e-mail

https://www.brummen.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht/news/bijeenkomst-over-veilig-buitengebied.html