Ga naar de inhoud

Dankjewel ondernemers

donderdag 19 november 2020

“Morgen, vrijdag 20 november, is het de ‘Dag van de Ondernemer’. Deze jaarlijks terugkerende dag valt nu midden in een periode die voor veel ondernemers gerust turbulent kan worden genoemd. Voor sommigen zijn het zware tijden, waar anderen misschien juist wel drukker zijn dan ooit.

We willen op een dag als vandaag graag de aandacht vestigen op alle ondernemers die onze gemeente rijk is. Jullie laten dagelijks zien creatief, inventief en zorgzaam te zijn. Saamhorigheid bij ondernemers onder elkaar groeit. Dat levert mooie initiatieven en kansen op zoals het ontstaan van www.kooplokaalbrummen.nl en  het verzorgen van maaltijden voor kwetsbare dorpsgenoten. Jullie houden de gemeente Brummen leefbaar en zorgen voor energie en daadkracht. Dat is een compliment van ons allemaal waard!

Koop lokaal

Als gemeente willen we ondernemers steunen door een oproep te doen aan alle inwoners: wees loyaal en koop lokaal! Deel daarbij gerust je complimenten met onze lokale ondernemers.  Velen van hen dragen immers bij aan lokale goede doelen en het verenigingsleven dat onze gemeente rijk is. Dus ondernemers, dankjewel dat jullie er zijn!”

Ine van Burgsteden, wethouder economische zaken
Robert Grob, bedrijfscontactfunctionaris

Delen via e-mail

https://www.brummen.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht/news/dankjewel-ondernemers.html