Ga naar de inhoud

De Energiecoach helpt u ook online en telefonisch

woensdag 28 oktober 2020

Volgens nieuw onderzoek van Milieu Centraal en I&O Research nemen huiseigenaren sneller energiebesparende maatregelen na een bezoek van een vrijwillige energiecoach. Dat zien de energiecoaches van BrummenEnergie hier ook. Inwoners ervaren de energiecoach als  een laagdrempelige vraagbaak en klankbord. Ook tijdens deze coronacrisis pakken de energiecoaches door en staan zij u graag telefonisch of online te woord.

Wilt u energie besparen in uw woning, maar weet u niet goed waar u moet beginnen? Een energiecoach is een geschoolde vrijwilliger en kijkt samen met u naar de mogelijkheden in uw persoonlijke situatie. U ontvangt een rapport met eenvoudige tips om uw woning energiezuiniger te maken en energie te besparen. Kosteloos en vrijblijvend.

Duurzame wereld

Het merendeel van de bewoners die u voorging raadt een gesprek aan: “Een energiecoach heeft kennis van zaken en kan jou net even de informatie geven die bij jou ontbreekt”. Dit zorgt ervoor dat maar liefst 40% van onze inwoners direct actie ondernam na het gesprek.  Zo kan iedere inwoners met de hulp van een energiecoach thuis een steentje bijdragen aan een duurzame wereld!.  Ook een gesprek met de energiecoach? Meldt u zich aan via de website www.brummenenergie.nl/groene-energie/energiecoaches

Delen via e-mail

https://www.brummen.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht/news/de-energiecoach-helpt-u-ook-online-en-telefonisch.html