Ga naar de inhoud

De Vroolijke Frans voor twee jaar aangewezen als vaste trouwlocatie

donderdag 1 augustus 2019

Uitspanning De Vroolijke Frans in Broek/Brummen wordt in elk geval de komende twee jaar een vaste trouwlocatie van de gemeente Brummen. Dat hebben burgemeester en wethouders op dinsdag 30 juli besloten. Hiermee heeft onze gemeente vijf vaste trouwlocaties.

Na die twee jaar kijken we of we de tijdelijke aanwijzing kunnen veranderen in een aanwijzing voor onbepaalde tijd. Dat hangt vooral af van het aantal huwelijken dat in De Vroolijke Frans voltrokken gaat worden. De gemeente stelt namelijk als voorwaarde dat er tenminste tien huwelijken binnen één kalenderjaar worden voltrokken. 

Natuurlijk voldoet De Vroolijke Frans aan de andere voorwaarden voor trouwlocaties. Er is een goede spreekplaats en een goede akoestiek. Ook is De Vroolijke Frans goed toegankelijk voor minder validen. 

Gemeentehuis, vaste locatie  of ergens anders?

Bruidsparen die in de gemeente Brummen willen trouwen kunnen vanaf nu dus kiezen uit vijf vaste locaties. Naast de Vroolijke Frans zijn dat het gemeentehuis, kasteel Engelenburg, Huis te Eerbeek en de Bronckhorst Hoeve. Heb je een andere plek op het oog voor jouw huwelijk? Dan kan de gemeente deze aanwijzen als eenmalige trouwlocatie. Kijk op de pagina Trouwen voor meer informatie.

Delen via e-mail

https://www.brummen.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht/news/de-vroolijke-frans-voor-twee-jaar-aangewezen-als-vaste-trouwlocatie.html