Ga naar de inhoud

Definitief een nieuwe wethouder voor PvdA

vrijdag 8 september 2023

De gemeenteraad heeft afgelopen donderdag, tijdens een extra besluitvormende raadsvergadering, mevrouw Yasemin Cegerek als nieuwe wethouder benoemd. Ze zal vanaf nu het stokje van Annika van Klinken overnemen.

Na een zorgvuldige procedure heeft de PvdA haar als opvolger geselecteerd. Nu ze daadwerkelijk benoemd is wordt deelname van de partij in het college voortgezet.

Mevrouw Cegerek is ervaren en heeft zo al uiteenlopende politieke en bestuurlijke functies vervuld. Zo was ze van 2018 tot 2022 wethouder in de gemeente Heerde. Daarnaast is ze ook een periode lid van de Tweede Kamer en Provinciale Staten in Gelderland geweest. De PvdA geeft aan verheugd te zijn dat het college weer compleet is. “Yasemin Cegerek is een ervaren bestuurder, zij kent de regio goed en heeft oog voor de uitdagingen waar wij als kleine gemeente voor staan. Wij zien er naar uit om samen aan de slag te gaan voor de inwoners van onze mooie gemeente”. 

Over welk takenpakket Cegerek zich als wethouder in Brummen gaat buigen, wordt besloten in de eerste volgende vergadering van het College van B&W.

 

Delen via e-mail

https://www.brummen.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht/news/definitief-een-nieuwe-wethouder-voor-pvda