Ga naar de inhoud

Diverse wegwerkzaamheden

maandag 11 oktober 2021

De komende periode wordt er op diverse plekken in onze gemeente aan de weg gewerkt.

Fietspad Hallseweg

In opdracht van Gemeente Brummen voert Dostal Wegenbouw asfaltonderhoud uit aan het fietspad langs de Hallseweg in Eerbeek. De werkzaamheden beginnen op maandag 11 oktober en duren tot en met vrijdag 15 oktober 2021. Het wegdek wordt hersteld; daarvoor wordt asfalt weggefreesd en opnieuw aangebracht. Aansluitend worden bermen en bestratingen hersteld. Tijdens de werkzaamheden is de Hallseweg afgesloten voor doorgaand verkeer. Op dinsdag 12 oktober 2021 wordt er gefreesd. De weg is afgesloten voor autoverkeer.
Op vrijdag 15 oktober 2021 wordt er geasfalteerd. De weg is afgesloten voor alle verkeer. Naar verwachting is de weg op zaterdag 16 oktober 2021 weer open voor alle verkeer.

Kruising Langedijk-Lendeweg

Van 11 tot 19 oktober wordt er nieuw asfalt aangebracht op de kruising Langedijk-Lendeweg (pdf, 554 kB) . De rijbaan zal afgesloten zijn vanwege deze werkzaamheden. Fietsers moeten wel even afstappen en hebben er hinder van maar kunnen er eventueel langs. 

Voorsterweg in Empe

Vanaf 11 oktober tot 12 november 2021 is de Voorsterweg in Empe afgesloten voor doorgaand verkeer. Er worden ter hoogte van huisnummer 169 werkzaamheden uitgevoerd aan het gemaal. De Voorsterweg blijft open voor fietsers. Zij worden langs het werkvak geleid. 
 

Delen via e-mail

https://www.brummen.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht/news/diverse-wegwerkzaamheden.html