Ga naar de inhoud

Draag een mondkapje in het gemeentehuis

donderdag 1 oktober 2020

Heeft u een afspraak in het gemeentehuis, dan draagt u vanaf 1 oktober een mondkapje. In de hal van het gemeentehuis dragen zowel de medewerkers als de bezoekers een mondkapje. In de overige ruimtes van het gemeentehuis vragen we u om bij verplaatsing gebruik te maken van een mondkapje en deze pas af te doen als u zit. De veiligheid van onze bezoekers en medewerkers staat voorop. Daarom is het dragen van een mondkapje geen advies, maar een verplichting. Zonder mondkapje kunnen wij u dus niet van dienst zijn.

Verspreiding coronavirus beperken

Deze maatregel is bedoeld om verdere verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken. Behalve het dragen van een mondkapje vragen wij u ook om bij binnenkomst uw handen te desinfecteren. U vindt desinfecterende spray en gel in de publiekshal. Verder gelden uiteraard de algemene corona hygiƫne- en gezondheidsregels:

  • Blijf bij klachten thuis en laat u testen;
  • Heeft u of een van uw huisgenoten koorts, dan blijft u ook thuis;
  • Houd 1,5 meter afstand van anderen;
  • Hoest en nies in uw elleboog.

Alleen op afspraak geopend

Vanwege het coronavirus is onze dienstverlening momenteel aangepast. Daarom is onze digitale agenda tijdelijk niet beschikbaar. Een aantal producten, zoals verhuisaangifte of het aanvragen van een uittreksel, kunt u digitaal regelen via onze website met uw Digid. Wilt u een afspraak maken voor een product van burgerzaken dat niet digitaal afgehandeld kan worden? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via ons algemene nummer 0575-568 233.

Delen via e-mail

https://www.brummen.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht/news/draag-een-mondkapje-in-het-gemeentehuis.html