Ga naar de inhoud

Geef uw mening over Wonen met zorg

donderdag 18 februari 2021

Een fijn huis om in te wonen wil iedereen. Dit geldt ook voor kwetsbare inwoners in de gemeente Brummen. Vaak ook wonen kwetsbare mensen of mensen met een beperking zelfstandig. Steeds vaker met ondersteuning aan huis. Door vergrijzing en veranderende wet- en regelgeving staat het gemeentebestuur van Brummen voor de opgave om dit voor de toekomst goed te regelen. Daarom wordt dit voorjaar hard gewerkt aan een nieuwe visie over dit belangrijke onderwerp. Dit onder de naam “Wonen met zorg”. Onderdeel om te komen tot deze visie is een vragenlijst aan alle inwoners via het inwonerspanel Brummen Spreekt. Tot en met 22 februari kan iedereen deze vragenlijst nog invullen. Ook kunt u de vragenlijst invullen via www.brummen.nl/woonzorgvisie.

Wilt u ook uw mening laten horen maar bent u op dit moment nog géén lid van dit panel? Dan kunt u zich hiervoor eenvoudig gratis aanmelden via de speciale website brummenspreekt.nl. Enkele dagen na uw aanmelding krijgt u de vragen alsnog toegestuurd.

De maanden maart en april 2021 gebruiken wij om de reacties te verwerken en te vertalen naar een concept-woonzorgvisie. In april 2021 volgt een inspraakperiode voor onder andere gemeenteraad, Maatschappelijke Advies Raad en andere partners. We hopen dat de gemeenteraad vervolgens in juni de definitieve visie Wonen met zorg kan vaststellen.
 

Delen via e-mail

https://www.brummen.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht/news/geef-uw-mening-over-wonen-met-zorg.html