Ga naar de inhoud

Geheugensteunpunt heeft haar deuren weer geopend

dinsdag 26 mei 2020

Het Geheugensteunpunt is gisteren (maandag 25 mei) weer voorzichtig gestart met een eerste bijeenkomst in Plein 5 in Brummen. De bijeenkomsten worden in aangepaste vorm georganiseerd, waarbij de richtlijnen van het RIVM zorgvuldig worden gevolgd. Op de donderdagen gaan ook in het Tjark Rikscentrum in Eerbeek de bijeenkomsten in kleine setting weer van start gaan. Vanwege de coronauitbraak is het Geheugensteunpunt sinds 16 maart gesloten geweest. 

Uiteraard staat de veiligheid van de bezoekers op de eerste plaats. Bij het organiseren van de bijeenkomsten zijn de uitgangspunten van het RIVM dan ook leidend. Zo wordt de anderhalve meter afstand in acht genomen door gebruik te maken van een ruime, hiervoor ingerichte, zaal. Bezoekers kunnen op veilige afstand van elkaar plaats nemen. Voorafgaand aan de bijeenkomsten wordt alles grondig schoon gemaakt. Uiteraard is er de mogelijkheid om de handen te reinigen. Met in acht neming van de richtlijnen heet de geheugensteunpunt-coördinator Heidi Nusselder u (weer) van harte welkom. 

Graag eerst aanmelden

Wilt u graag (weer) langs komen? Dan vraagt het Geheugensteunpunt u om eerst even contact op te nemen met de coördinator. Dit om grip te houden op de groepsgrootte en goede naleving van de regels. Zij zal vervolgens de inwoners die willen deelnemen en geen verkoudheidsklachten hebben gaan inplannen. Bent u geïnteresseerd en/of heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met de coördinator. Dit kan op maandag en donderdag van 9.00 tot 16.00 uur via telefoonnummer 06-28457299. Of mail naar brummen@hetgeheugensteunpunt.nl. Informatie over wat het Geheugensteunpunt u kan bieden kunt u vinden op deze website.

Delen via e-mail

https://www.brummen.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht/news/geheugensteunpunt-heeft-haar-deuren-weer-geopend.html