Ga naar de inhoud

Gratis energieconciërge of energiecoach helpt u energie besparen

woensdag 15 september 2021

Gratis hulp, tips en energiebesparende middelen voor alle inwoners van de gemeente Brummen. Maak nu uw (huur)huis energiezuiniger met hulp van de speciale energieconciërge of -coach. Een vrijblijvende afspraak maakt u snel op www.brummenenergie.nl.

 

Energieconciërge

De energieconciërge komt graag bij u thuis langs. Hij gaat gelijk voor u aan het werk en installeert kleine energiebesparende middelen. U kunt kiezen uit: een douche-zandloper, radiatorfolie, handdouche, brievenbus met tochtstrip, LED lampen of een waterbesparend ventiel. Hij neemt de spullen voor u mee. U hoeft dus zelf niets te doen. En… helemaal gratis! (tot een bedrag van €50,-).

 

Energiecoach

De energiecoach komt ook thuis langs. Samen met hem loopt u door uw huis en dan krijgt u tips over hoe u energie kunt besparen. Hij denkt ook met u mee over hoe u dit kunt aanpakken.

 

Gratis afspraak maken

De energieconciërge, de energiecoach en de energiebesparende middelen zijn helemaal gratis en voor alle inwoners van de gemeente Brummen. Maak daarom snel een afspraak op www.brummenenergie.nl.

 

Waarom deze actie?

De gemeente Brummen, BrummenEnergie en woningcorporatie Veluwonen helpen in 2021 en 2022 inwoners bij het besparen van energie in hun huis. Het gaat om kleine maatregelen bij koop- en huurhuizen. Meer informatie staat op www.brummenenergie.nl of www.veluwewonen.nl/energiebesparen.

Delen via e-mail

https://www.brummen.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht/news/gratis-energieconcierge-of-energiecoach-helpt-u-energie-besparen.html