Ga naar de inhoud

IJsvrij! Een zomers bedankje voor alle scholen

woensdag 14 juli 2021

Voor de leerlingen van de basisscholen in onze gemeente zit het schooljaar er bijna op. En wat voor een jaar! Door corona was alles anders dan anders.

Het is fantastisch hoe kinderen, leraren en andere medewerkers in het onderwijs en de kinderopvang zijn omgegaan met deze bijzondere situatie. Om hen te bedanken, trakteerde wethouder Ingrid Timmer deze week alle scholen op ijsjes. Een leerling, die vanwege quarantaine digitaal in de klas was, ontving alsnog het ijsje thuis. 

“De coronacrisis heeft een enorme impact gehad op het onderwijs”, zegt Ingrid Timmer. “Maar vanaf het begin hebben de leraren er alles aan gedaan om te zorgen dat de kinderen lessen konden volgen. Online, met een lespakket thuis en op allerlei andere creatieve manieren bleven ze in contact. Ook de medewerkers van de kinderopvang en bovenschoolse organisaties toonden zich flexibel. En natuurlijk de kinderen zelf! Dankzij de geweldige inzet van iedereen kunnen we terugkijken op een bijzonder, maar ook waardevol jaar. Wat jullie samen hebben laten zien, verdient een groot compliment. En nu op naar een heerlijke zomervakantie!”
 

Delen via e-mail

https://www.brummen.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht/news/ijsvrij-een-zomers-bedankje-voor-alle-scholen.html