Ga naar de inhoud

Informatiebijeenkomsten over VoorzieningenWijzer

woensdag 3 juli 2019

Nog voor de zomervakantie organiseren wij vier informatiebijeenkomsten over de VoorzieningenWijzer. De eerste twee vinden plaats op dinsdag 9 juli. Dit in het gebouw van WerkFit Brummen in Eerbeek en in de Brummense Bibliotheek. Op woensdag 17 juli zijn er twee sessies in het gemeentehuis in Brummen en de Eerbeekse bibliotheekvestiging. Iedereen is van harte welkom één van de bijeenkomsten bij te wonen. Aanmelden is niet nodig. 

De gemeente betaalt dit jaar voor het laatst mee aan de collectieve  zorgverzekering. De gemeente heeft besloten om in plaats hiervan de VoorzieningenWijzer in te zetten. Hiermee helpen we inwoners in onze gemeente geld te besparen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kosten zoals de zorgverzekering en de energierekening. Aan de hand van de VoorzieningenWijzer kijken we ook of u gebruik kunt maken van bijvoorbeeld toeslagen en regelingen. Inwoners die op dit moment een zorgverzekering hebben via de gemeente, kunnen al dit jaar meedoen met de VoorzieningenWijzer. Mensen met een laag inkomen die nu geen zorgverzekering hebben, kunnen vanaf 2020 meedoen.

Nieuwsgierig? 

Wij kunnen ons voorstellen dat u nieuwsgierig bent en vragen heeft. Om alle inwoners en professionals in onze gemeente goed te informeren over de VoorzieningenWijzer, houden we vier informatiebijeenkomsten. Wij nodigen u uit voor één van deze bijeenkomsten. U kunt zelf kiezen wat u het beste uitkomt. Aanmelden is niet nodig. Heeft u nog vragen over de informatiebijeenkomsten? Neem contact op met Team Voor Elkaar. Dat kan op werkdagen van 09.00 tot 12.00 uur via telefoonnummer 0575-568 568.

Dinsdag 9 juli 2019

  • WerkFit Brummen, Kollergang 14 in Eerbeek van 17:00 uur tot 18:30 uur
  • Bibliotheek, Graaf van Limburg Stirumplein 10 in Brummen van 19:30 uur tot 21:00 uur

Woensdag 17 juli 2019

  • Gemeentehuis, Engelenburgerlaan 31 in Brummen, van 16:30 uur tot 18:00 uur
  • Bibliotheek, Coldenhovenseweg 13 in Eerbeek, van19:30 uur tot 21:00 uur

Delen via e-mail

https://www.brummen.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht/news/informatiebijeenkomsten-over-voorzieningenwijzer.html