Ga naar de inhoud

Mooie samenwerking Intrapec Group en WerkFit

woensdag 9 juni 2021

Vorige week trakteerde Diane van der Veen, coördinator van WerkFit Brummen, bij Intrapec Group in Spankeren op taart. Dit om even stil te staan bij de succesvolle samenwerking tussen beide organisaties. Want sinds maart zijn maar liefst drie medewerkers van WerkFit Brummen aan de slag bij Intrapec Group.

Intrapec Group creative packaging solutions ontwerpt en maakt maatwerk-verpakkingen van golfkarton. Het bedrijf bedenkt de beste oplossing voor elk verpakkingsvraagstuk. “Dat doen we met passie”, zegt directeur Paul de Lange. “Maar die passie gaat verder dan alleen verpakkingen. Ook maatschappelijke betrokkenheid staat bij ons hoog in het vaandel.” 

Succesvolle start

HR-manager Mea Leppink van Intrapec Group kwam eind vorig jaar in contact met een van de accountmanagers van WerkFit Brummen. Samen hebben ze de kansen bij Intrapec Group verkend voor medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. “Na een aantal gesprekken zijn we begonnen met een proefperiode voor twee medewerkers met een WSW-indicatie en een medewerker vanuit de Participatie-wet” vertelt Mea. “Alle drie hebben ze een succesvolle start gemaakt. Mede dankzij de goede samenwerking tussen teamleider assemblage Anne Rutgers en jobcoach Martin Beuwer en SW-consulent Roosmarijn Tijhuis van WerkFit Brummen. Na de proefplaatsing van een maand zijn de WSW-medewerkers gedetacheerd op een mooie passende werkplek binnen Intrapec Group. De andere medewerker heeft na de proefperiode een arbeidsovereenkomst gekregen.”
 

Delen via e-mail

https://www.brummen.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht/news/intrapec-group-en-werkfit-brummen-op-een-mooie-samenwerking.html