Ga naar de inhoud

Laatste nieuws over WaardeVOL Brummen

donderdag 13 juni 2019

De laatste nieuwsbrief over WaardeVOL Brummen geeft een sfeerimpressie van de op 20 en 28 mei gehouden excursies in een bijzonder leefgebied binnen de gemeente Brummen. Ruim 100 deelnemers reden op de fiets het Leusveld in of met een huifkar door Voorstonden. Ook konden aanwezigen op de  informatiemarkt in gesprek met vertegenwoordigers van onder andere provincie Gelderland, Landschapsbeheer Gelderland, Natuurmonumenten en waterschap Vallei en Veluwe. Lees de nieuwsbrief hier.

Doel van de bijeenkomsten was om betrokkenen van informatie te voorzien en hen in staat te stellen om oplossingen aan te dragen om de leefomgeving te verbeteren. De informatie bestond uit kaarten, impressies, beelden en persoonlijke toelichtingen op klimaatverandering, waterstanden, natuurbeleid, landschapsversterking, biodiversiteit en wateroplossingen.

Over WaardeVOL Brummen

Het leefgebied met de kleine kernen Hall en Voorstonden is bijzonder voor mensen, dieren en planten. Om de gevolgen van klimaatverandering op te vangen, de leefomgeving te verbeteren en de natuur te versterken, zoeken de gemeente Brummen, provincie Gelderland en waterschap Vallei en Veluwe samen met inwoners en bedrijven naar oplossingen in het project WaardeVOL Brummen. Zodat inwoners kunnen genieten van het landschap, agrariĆ«rs kunnen blijven ondernemen en de natuur kan bloeien. 

Op de hoogte blijven?

Kijk voor meer informatie over dit project op de website van waterschap Vallei en Veluwe of abonneert u zich op de nieuwsbrief. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar waardevolbrummen@vallei-veluwe.nl.

Deel op LinkedInMail dit Artikel

Delen via e-mail

https://www.brummen.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht/news/laatste-nieuws-over-waardevol-brummen.html