Ga naar de inhoud

Maandag: ondernemersbijeenkomst WerkFit Brummen

woensdag 6 februari 2019

Maandagmiddag is het zover. Dan vindt er een speciale kennismakingsbijeenkomst plaats van WerkFit Brummen voor alle ondernemers en vertegenwoordigers van verenigingen en organisaties uit onze gemeente. De bijeenkomst begint om 17.00 uur en duurt tot circa 18.30 uur. Bent u ondernemer of vertegenwoordiger van een organisatie in onze gemeente en heeft u géén uitnodiging ontvangen? Dan bent u óók welkom! U kunt zich aanmelden via het mailadres ondernemen@brummen.nl. 

Op 2 januari dit jaar is WerkFit Brummen gestart. De plek waar de gemeente Brummen mensen (weer) werkfit maakt door te werken en te leren. Wanneer zij klaar zijn bij WerkFit Brummen zijn zij ook gereed voor de arbeidsmarkt! Lokale en regionale ondernemers kunnen daarmee beschikken over enthousiaste en werkfitte medewerkers uit onze gemeente. Ook biedt WerkFit Brummen een beschutte werkplek voor mensen met een Wsw-indicatie. Dit zijn tijdelijke werkplekken voor mensen die even geen detacheringsopdracht hebben bij een reguliere werkgever.

Kennismaken en informeren

De kennismakingsbijeenkomst op maandag 11 februari is een mooie gelegenheid voor ondernemers om kennis te maken met WerkFit Brummen! Niet alleen kunnen ondernemers kennis maken met de medewerkers van WerkFit Brummen, ook vertellen we graag wat WerkFit Brummen voor ondernemers  kan betekenen.

Ondernemers die niet kunnen komen, maar toch interesse hebben, kunnen contact opnemen met de accountmanagers van WerkFit Brummen. Dit zijn:
- Bas Willemse, tel. 06–82137126 en b.willemse@brummen.nl
- Judith Curré, tel. 06–82136977 en j.curre@brummen.nl

Deel op LinkedInMail dit Artikel

Delen via e-mail

https://www.brummen.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht/news/maandag-ondernemersbijeenkomst-werkfit-brummen.html