Ga naar de inhoud

Mooie start voor Peter bij Schotpoort Logistics

dinsdag 17 januari 2023

Afgelopen december kreeg Peter een contract bij Schotpoort Logistics in Eerbeek. Een mooie beloning voor zijn inzet en enthousiasme. En weer een mooie match vanuit WerkFit Brummen – met dank aan Gerard Koerhuis van Schotpoort Logistics.

Gerard heeft het afgelopen jaar verschillende keren gesproken met Bas Willemse van WerkFit Brummen. In opdracht van Bark Verpakkingen zocht hij namelijk twee medewerkers voor een nieuwe afdeling. Het werk: in elkaar zetten en verzendklaar maken van IBC containers. Dat zijn speciale verpakkingen voor het vervoer van vloeistoffen. De herhaalde werkzaamheden zonder tijdsdruk zijn ideaal voor mensen met een arbeidsbeperking. 

Goede match

“Na een aantal gesprekken met verschillende kandidaten ging Peter eind november aan de slag”, vertelt Bas Willemse. “Hij startte met een proefweek. Zo konden beide partijen uitvinden of er een match was. Jobcoach Martin kwam elke dag langs om te kijken hoe het ging. Martin kent Peter goed en kon bijsturen waar dat nodig was. Peter vond het werk leuk en de repeterende taken pasten goed bij hem. Zijn werkgever was het daar helemaal mee eens. Daarom kreeg Peter per december 2022 een contract. Hij is er erg blij mee!” Ook Gerard is tevreden. Want hij vindt het belangrijk dat iedereen een kans krijgt op werk.

Traktatie waard

Successen moet je vieren. Daarom trakteerden Bas en Martin Peter en zijn collega’s op taart. De komende maanden blijft Martin als jobcoach betrokken bij het werk. Hij komt af en toe langs om te kijken of alles nog naar wens gaat.

Wilt en kunt u met uw bedrijf mensen ook een kans bieden op de arbeidsmarkt? De accountmanagers van WerkFit Brummen komen graag bij u langs voor een kennismakingsgesprek. Neem gerust contact op:
Bas Willemse: tel. 06 - 82 13 71 26 of b.willemse@brummen.nl
Dineke Huising: tel. 06 – 81 42 51 17 of d.huising@brummen.nl

Delen via e-mail

https://www.brummen.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht/news/mooie-start-voor-peter-bij-schotpoort-logistics