Ga naar de inhoud

Nieuwe website: ggdsamengezond.nl

vrijdag 15 mei 2020

Eerder deze week is er een nieuwe website gelanceerd: www.ggdsamengezond.nl. Op deze website staat betrouwbare informatie op het gebied van gezondheid. En op dit moment staat er dus heel veel informatie op over het coronavirus. Denk aan actuele informatie over (de versoepeling van) de coronamaatregelen, waar organisteis aan moeten denken als zij hun activiteiten weer opstarten en veelgestelde vragen over bijvoorbeeld testen en hygiënerichtlijnen. Bezoekers kunnen doorklikken naar onder andere relevante protocollen, filmpjes en lesmateriaal. 

Op www.ggdsamengezond.nl vinden leerkrachten, medewerkers van de kinderopvang, gastouderopvang en sportverenigingen in Gelderland snel de informatie die zij nodig hebben om op 11 mei de deuren te openen. Maar ook ouders en kinderen vinden er de antwoorden op vragen die zij hebben. De website wordt continu uitgebreid met informatie voor bijvoorbeeld verpleeghuizen, contactberoepen en horeca.

Informatie over coronatest

Wanneer ben je welkom voor een test bij de GGD Noord- en Oost- Gelderland? Op die vraag vind je een antwoord op deze nieuwe site. Zo lees je daar dat je duidelijk aan corona gerelateerde klachten moet hebben, zoals hoesten en/of neusverkouden en/of koorts. Maar ook moet je tot een bepaalde doelgroep behoren. Het gaat daarbij om medewerkers in de zorg, kinderopvang, buitenschoolse opvang, gastouderopvang, (speciaal) basisonderwijs, groepsvervoer voor school en kinderopvang, maar ook jeugdtrainers, mantelzorgers van kwetsbare groepen, Wmo-gefinancierde huishoudelijke hulp, politie en toezichthouders. 

Toekomstgericht 

De GGD’en uit Gelderland volgen de ontwikkelingen in de maatschappij op de voet. De informatie op de website wordt hier continu op aangepast. De GGD gaat de site uitbreiden met actuele thema’s voor diverse doelgroepen. Over corona, maar ook over andere gezondheidsthema's..Zo wordt het een toekomstgerichte website voor iedereen die zoekt naar betrouwbare informatie. 

Delen via e-mail

https://www.brummen.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht/news/nieuwe-website-ggdsamengezond-nl.html