Ga naar de inhoud

Praat mee over PlusOV

maandag 19 juli 2021

Reist u op afroep met PlusOV? Bijvoorbeeld om een avondje te kaarten of om bij iemand op bezoek te gaan? Uw mening en ideeën over deze manier van reizen vinden wij erg belangrijk. Daarom zoeken wij 2 inwoners die mee willen meedoen aan het reizigerspanel van PlusOV. Als lid van het reizigerspanel helpt u mee om de kwaliteit van PlusOV te verbeteren. Wilt u meedoen? Meld u dan nu aan! Aanmelden kan tot 1 september 2021.

Het reizigerspanel bestaat uit een groep inwoners die meedenkt over de dienstverlening van PlusOV. PlusOV verzorgt het vervoer voor iedereen die geen gebruik kan of wil maken van eigen vervoer of van openbaar vervoer. Het is een samenwerking van 9 gemeenten. Elke gemeente kiest 2 inwoners die aan het panel meedoen. Daarnaast is er per gemeente een vertegenwoordiger van de lokale adviesraad in het sociale domein (in Brummen de Maatschappelijke Adviesraad). Tijdens de bijeenkomsten van het reizigerspanel is Henk Meijer, de directeur van PlusOV natuurlijk ook aanwezig. Hij vertelt wat er komt kijken bij het organiseren van uw ritten en welke ontwikkelingen er gaande zijn.

Waar en wanneer?

Het reizigerspanel komt twee keer per jaar bij elkaar. De eerstvolgende bijeenkomst is gepland op 4 oktober in Apeldoorn. Tijdens de bijeenkomsten bespreken we telkens een ander onderwerp.  Denk bijvoorbeeld aan de kwaliteit van de taxi’s. Of aan het verbeteren van de website. Elke bijeenkomst duurt ongeveer 1,5 uur. 

Wat gebeurt er met de uitkomsten?

PlusOV gebruikt de inbreng van het reizigerspanel om de dienstverlening te verbeteren. Van elke bijeenkomst wordt een kort verslag gemaakt. Als lid van het reizigerspanel krijgt u dit verslag als eerste te zien. De uitkomsten komen ook op www.plusov.nl te staan.

Wat kost het?

Meedoen aan het reizigerspanel is gratis. U kunt vanzelfsprekend met PlusOV naar de bijeenkomst reizen. Elke keer dat u erbij bent, krijgt u reiskosten vergoed. Ook koffie en thee zijn gratis.

Hoe kan ik me aanmelden?

Stuur ons voor 1 september een mail via gemeente@brummen.nl waarin u aangeeft waarom u aan het reizigerspanel wilt meedoen. Zet in deze mail uw naam, adres, telefoonnummer én uw pasnummer. Uit alle aanmeldingen kiezen wij 2 inwoners. Bent u gekozen, dan krijgt u van PlusOV een uitnodiging voor de bijeenkomsten. Bent u niet gekozen, dan krijgt u hierover bericht van ons. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen: telefoonnummer (0575) 56 82 33.

Delen via e-mail

https://www.brummen.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht/news/praat-mee-over-plusov.html