Ga naar de inhoud

Reizigerspanel PlusOV zoekt panelleden

dinsdag 13 oktober 2020

Reist u op afroep met PlusOV? Bijvoorbeeld om een avondje te kaarten of om bij iemand op bezoek te gaan? Uw mening en ideeën over deze manier van reizen vinden wij erg belangrijk. Daarom zoeken wij 2 inwoners die 4 keer per jaar willen meedoen aan het reizigerspanel van PlusOV. Het gaat hier overigens niet om reizigers in het leerlingenvervoer, dagbestedingsvervoer of jeugdwetvervoer. Als lid van het reizigerspanel heeft u direct invloed op de kwaliteit van PlusOV. Wilt u meedoen? Wees er dan snel bij en meld u dan aan! Dit kan namelijk tot en met donderdag 15 oktober 2020.

Het reizigerspanel bestaat uit een groep inwoners die meedenkt over de dienstverlening van PlusOV. PlusOV is een samenwerking van 9 gemeenten. Elke gemeente kiest 2 inwoners die aan het panel meedoen. Daarnaast stuurt iedere gemeente een vertegenwoordiger vanuit de wettelijke adviesraad (in onze gemeente de Maatschappelijke Adviesraad). Ook PlusOV is erbij. Zo hoort u wat er zoal komt kijken bij het organiseren van uw ritten.

Waar en wanneer?

Het reizigerspanel komt maximaal 4 keer per jaar bij elkaar. De onderwerpen die worden besproken, zijn telkens verschillend. Denk bijvoorbeeld aan de kwaliteit van de taxi’s. Of aan het verbeteren van de website. Elke bijeenkomst duurt ongeveer 2 uur. De bijeenkomsten worden afwisselend in Deventer en Apeldoorn georganiseerd. Ze vinden plaats op de laatste woensdag van de 2e maand van het kwartaal (start woensdag 25 november 2020 in Deventer, woensdag 24 februari 2021 in Apeldoorn).

Wat gebeurt er met de uitkomsten?

PlusOV gebruikt de uitkomsten om het reizen voor u prettiger te maken. Van elke bijeenkomst komt een kort verslag. Als lid van het reizigerspanel krijgt u dit verslag als eerste te zien. U ziet dan meteen wat PlusOV met de uitkomsten gaat doen. De uitkomsten komen ook op www.plusov.nl te staan.

Wat kost het?

Meedoen aan het reizigerspanel is gratis. U kunt vanzelfsprekend met PlusOV naar de bijeenkomst reizen. Elke keer dat u erbij bent, krijgt u reiskosten vergoed. Ook koffie en thee zijn gratis.

Hoe kan ik me aanmelden?

Stuur ons uiterlijk 15 oktober 2020 een mail naar samengoedvoorelkaar@brummen.nl waarin u aangeeft waarom u aan het reizigerspanel wilt meedoen. Zet in deze mail uw naam, adres, telefoonnummer én uw pasnummer. Uit alle aanmeldingen kiezen wij 2 inwoners uit de gemeente Brummen. Bent u gekozen, dan krijgt u van PlusOV een uitnodiging voor de bijeenkomsten. Bent u niet gekozen, dan krijgt u hierover bericht van ons.

Vragen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met onze beleidsmedewerker de heer Hans Wehrmeijer. Hij is bereikbaar via het centrale telefoonnummer (0575) 56 82 33 en mailadres h.wehrmeijer@brummen.nl.

Delen via e-mail

https://www.brummen.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht/news/reizigerspanel-plusov-zoekt-panelleden.html