Ga naar de inhoud

Spoorwerkzaamheden in Brummen

donderdag 13 januari 2022

Vanwege werkzaamheden aan het spoor is de overweg Voorsterweg in Brummen voor alle verkeer afgesloten van zaterdag 15 tot en met maandag 17 januari 2022. Het verkeer wordt omgeleid. De omleidingsroutes staan op borden aangegeven.

Van zondag 16 tot en met maandagmorgen 17 januari 2022 wordt er op meerder locaties aan het spoor gewerkt in Dieren en Brummen. Dit is nodig om het spoor in goede conditie te houden. Er wordt zowel overdag als 's nachts gewerkt. In Brummen wordt gewerkt vanaf de overweg Engelenburgerlaan tot de kruising Spoorstraat/Hazenberg. 

Bij het vernieuwen van de sporen maakt de aannemer gebruik van speciale kranen en werktreinen. Ook gebruikt hij slijp- en stopmachines en werkverlichting. De aan- en afvoer van spoormaterialen gebeurt voornamelijk via het spoor. Dit kan de nodige hinder en/of geluidsoverlast geven.

De werkzaamheden hebben ook gevolgen voor het treinverkeer. Wilt u in deze periode reizen met de trein? Kijk voor actuele reisinformatie op www.ns.nl. Of raadpleeg 9292 voor een reisadvies op maat via www.9292.nl of bel 0900-9292 (0,70 cent per minuut).
 

Delen via e-mail

https://www.brummen.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht/news/spoorwerkzaamheden-in-brummen.html