Ga naar de inhoud

Subsidie Geheugensteunpunt vastgesteld

zaterdag 25 mei 2019

Heeft u problemen met uw geheugen? Of maakt u zich zorgen over de vergeetachtigheid van uw partner of ouder? Dan kunt u terecht bij het Geheugensteunpunt. Dit is een initiatief van het Netwerk Dementie Oost-Veluwe. Het Netwerk krijgt subsidie van de gemeente Brummen.

Voor de subsidie van 2018 heeft het Netwerk Dementie verantwoording afgelegd aan het college. Het Netwerk heeft alle afspraken waargemaakt en de subsidie voor 2018 is hiermee definitief.

Vragen over vergeetachtigheid en dementie?

U kunt in onze gemeente op twee plekken terecht bij het Geheugensteunpunt. Op maandag van 10.00 tot 12.00 uur bij Plein Vijf in Brummen of op donderdag van 10.00 tot 12.00 uur bij het Tjark Rikscentrum in Eerbeek. Het Geheugensteunpunt geeft informatie en begeleiding. En als het nodig is, zorgt het voor een goede overdracht naar professionele hulp. Het Geheugensteunpunt verzorgt ook voorlichtingsbijeenkomsten en een ‘brein & beweging’ groep. Kijk voor meer informatie op www.samengoedvoorelkaar.nl. Of neem contact op met coördinator Heidi Nusselder: 06 – 28 45 72 99 of brummen@hetgeheugensteunpunt.nl
 

Deel op LinkedInMail dit Artikel

Delen via e-mail

https://www.brummen.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht/news/subsidie-geheugensteunpunt-vastgesteld.html