Ga naar de inhoud

Tot en met 1 juli: indienen covid-subsidieaanvraag

woensdag 22 juni 2022

Kunst- en culturele organisaties, maar ook buurt- en dorpshuizen, kunnen nog tot en met 1 juli aanstaande een subsidieaanvraag indienen. Het gaat om een eenmalige covid-19 subsidiebijdrage. De tijdelijke COVID-19 subsidieregeling voor de cultuursector en buurt- en dorpshuizen is namelijk met één jaar verlengd. 

De subsidie moet gaan om aantoonbaar inkomstenverlies als gevolg van de coronapandemie in de periode van 16 maart 2021 tot en met 15 maart 2022. Het gaat hierbij dus om de impact van het tweede jaar van de coronapandemie. Voor de uitvoering van deze subsidieregeling is binnen het vastgestelde subsidieplafond van € 98.750 op dit moment nog een budget beschikbaar van € 60.000. Hiervoor is een digitaal aanvraagformulier beschikbaar. 

Aanvragen

Aan het verstrekken van een subsidiebijdrage zijn wel enkele voorwaarden verbonden. Kijk hiervoor op deze speciale coronapagina op onze website. Daar vindt u ook het digitale aanvraagformulier. Heeft uw organisatie of buurt/dorpshuis nog geen aanvraag ingediend? Kom dan nu in actie. Aanvragen kan nog tot en met 1 juli 2022.
 

Delen via e-mail

https://www.brummen.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht/news/tot-en-met-1-juli-indienen-covid-subsidieaanvraag.html