Ga naar de inhoud

Servicepunt Eerbeek weer open vanaf 1 september

donderdag 26 augustus 2021

Onze dienstverlening is vanwege corona momenteel nog aangepast. Dit blijft nodig, ondanks de versoepelde maatregelen. We moeten immers nog steeds anderhalve meter afstand houden. Maar het servicepunt in Eerbeek is vanaf 1 september 2021 weer geopend, alleen op afspraak. Het gemeentehuis is ook open op afspraak.

Een afspraak kunt u eenvoudig zelf inplannen in onze digitale afsprakenagenda. Staat uw product of vraag er niet bij? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via ons algemene nummer 0575-568 233. Een aantal producten, zoals verhuisaangifte of het aanvragen van een uittreksel, kunt u digitaal regelen via onze website met uw Digid. Bekijk de openingstijden van het gemeentehuis en het Servicepunt Eerbeek.

We volgen de algemene richtlijnen en opdrachten van de Rijksoverheid om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Heeft u op de dag van uw afspraak klachten zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Kom dan niet naar het gemeentehuis of het Servicepunt en laat u direct testen. Neem contact met ons op voor het maken van een andere afspraak. 

 

Delen via e-mail

https://www.brummen.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht/news/vanaf-1-september-servicepunt-eerbeek-weer-open.html