Ga naar de inhoud

Veluwe Remembers - 75 jaar vrijheid

maandag 10 juni 2019

Bijna 75 jaar geleden werd onze regio bevrijd. Onder de noemer ‘Veluwe Remembers’ wordt gewerkt aan een inspirerend herdenkingsprogramma. Heeft u een project dat hierbij past? Dan kunt u in aanmerking komen voor financiële steun.

Er is al een eerste ronde geweest voor projecten. De ingediende aanvragen zijn getoetst en de aanvragers hebben hierover bericht ontvangen. Maar er is nog budget voor een tweede ronde. Deze start maandag 17 juni.

Subsidieaanvraag

De tweede ronde is ook bedoeld voor projecten die af zijn gevallen in de eerste ronde omdat ze niet voldeden aan bepaalde eisen, maar wel kansrijk zijn. U kunt uw aanvraag beter laten aansluiten op de eisen en hem opnieuw indienen. Aanvragen moeten een link hebben met een van 3 verhaallijnen: Market Garden (met daarbij de evacuatie), de Joodse geschiedenis in de oorlog of de bevrijding door de Canadezen. 
Projecten indienen kan tot zondag 30 juni middernacht. Dit kan via de website van de gemeente Arnhem.

De gemeente Brummen hoort ook graag of u plannen heeft om 75 jaar vrijheid te herdenken. Dit om alle initiatieven te inventariseren en coördineren. We hebben geen subsidie beschikbaar. Meer informatie: www.brummen.nl/75jaarvrijheid.
 

Deel op LinkedInMail dit Artikel

Delen via e-mail

https://www.brummen.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht/news/veluwe-remembers-75-jaar-vrijheid.html