Ga naar de inhoud

Via WerkFit Brummen aan de slag bij de gemeente

zaterdag 7 september 2019

Ook de gemeente Brummen geeft het goede voorbeeld en biedt inwoners een kans om via de gemeente weer een plek te krijgen op de arbeidsmarkt. Zo zijn er afgelopen maanden twee medewerkers van WerkFit Brummen bij de gemeente aan de slag gegaan. Om precies te zijn bij het KlantContactCentrum (KCC). Beide personen worden begeleid door KCC-medewerker Ester Buiting. Omdat de eerste ervaringen voor beide plaatsingen positief zijn, ging WerkFit Brummen-accountmanager Judith Curré eerder deze week met een taart langs bij de gemeente. "Successen moet je immers vieren", laat Curré weten. "De WerkFit Brummen-taart zal de collega’s van het KCC vast goed smaken."

De eerste plaatsing van een nieuwe medewerker vanuit WerkFit Brummen bij de gemeente was in mei. Ester Buiting is erg enthousiast over deze nieuwe medewerkster. “Bij het KCC is het de uitdaging onze klanten (burgers, bedrijven en instellingen) op een professionele en klantgerichte manier te helpen in het eerstelijnscontact met onze gemeente”, aldus Buiting. “Dit gebeurt zowel aan de balie als ook via telefoon en computer”. Vanaf de eerste werkdag is de nieuwe medewerker ondersteund door de jobcoach van WerkFit Brummen. Na de proefplaatsing van één maand is besloten de nieuwe medewerker een contract aan te bieden. “We zijn enthousiast te zien hoeveel onze nieuwe collega in een korte tijd al geleerd heeft”.

Sinds juni biedt hetzelfde KCC ook een tijdelijke plek aan een tweede WerkFit Brummen-medewerkster aan. Deze inwoner doet hiermee gedurende een half jaar relevante werkervaring op, waarmee ze vaardigheden en ervaring opdoet die nodig is om een vervolgstap op de arbeidsmarkt te zetten. Ook deze medewerker wordt begeleid door Jobcoach Martin Beuwer en natuurlijk door de directe collega's van het KCC. 

Maak kennis met onze accountmanagers

Wilt en kunt u met uw bedrijf mensen ook een kans bieden op de arbeidsmarkt? De accountmanagers van WerkFit Brummen komen graag bij u langs voor een kennismakingsgesprek. 
Neem gerust contact op met accountmanagers Judith Curré en Bas Willemse:

  • Judith: tel. 06 - 82 13 69 77 of mailadres j.curre@brummen.nl
  • Bas: tel. 06 - 82 13 71 26 of mailadres b.willemse@brummen.nl

Delen via e-mail

https://www.brummen.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht/news/via-werkfit-brummen-aan-de-slag-bij-de-gemeente.html