Ga naar de inhoud

Vragenlijst minimabeleid: voor 27 september invullen

zondag 18 september 2022

Bijna 400 inwoners en 100 organisaties hebben een vragenlijst ontvangen over het gemeentelijke minimabeleid. De vragenlijst is een belangrijk onderdeel van het onderzoek naar het huidige minimabeleid. Immers, de gemeente gaat nieuwe spelregels (beleid) maken over bijdragen aan personen en gezinnen die met een laag inkomen moeten rond komen of financiƫle problemen hebben. Bedoeling is dat deze regels vanaf 1 januari 2023 gelden. Het is belangrijk dat zoveel mogelijk ondervraagden voor 27 september de vragenlijst invullen en retour sturen.

Voordat de gemeente nieuw minimabeleid vaststelt, wil het gemeentebestuur weten wat inwoners van de huidige regels vinden. En welke verbeteringen ze zien. Ook partnerorganisaties klrijgen de kans om via een vragenlijst hun ervaringen kenbaar te maken. Onderzoeksbureau KWIZ is gevraagd om dit onderzoek goed en zorgvuldig uit te voeren. Meer hierover leest u in dit bericht

Meer weten? 

Op deze website is een tijdelijke informatiepagina te vinden. Daar leest u nog meer informatie over dit onderwerp. Ook staan daar contactpersonen vermeld aan wie u vragen kunt stellen. Het gaat om een belangrijk onderwerp, dus we doen er alles aan om zoveel mogelijk mensen en organisaties die te maken hebben met deze vorm van ondersteuning, aan het woord te laten. We hopen we veel vragenlijsten terug ontvangen. Dat helpt ons enorm met het opstellen van goed nieuw beleid.

Delen via e-mail

https://www.brummen.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht/news/vragenlijst-minimabeleid-voor-27-september-invullen.html