Ga naar de inhoud

WaardeVOL Brummen houdt u op de hoogte

maandag 13 mei 2019

Er is weer een nieuwsbrief verschenen over WaardeVOL Brummen. Deze besteedt aandacht aan de informatiemarkt en excursies in het gebied op maandag 20 en dinsdag 28 mei. Lees de nieuwsbrief hier en vergeet u niet aan te melden voor de excursies! Dat kan op de website van waterschap Vallei en Veluwe.

Op de informatiemarkt kunnen bewoners, grondeigenaren en betrokken organisaties terecht voor informatie over het project rondom Voorstonden, Oekense Beek en Leusveld. U vindt er bijvoorbeeld kaarten, impressies, beelden en persoonlijke toelichtingen op klimaatverandering, waterstanden, natuurbeleid, landschapsversterking, biodiversiteit en wateroplossingen. Ook kunt u zelf oplossingen aandragen. Daarnaast kunt u mee op excursie in het gebied, 20 mei op de (eigen) fiets, 28 mei in een huifkar.

Over WaardeVOL Brummen

Het leefgebied met de kleine kernen Hall en Voorstonden is bijzonder voor mensen, dieren en planten. Om de gevolgen van klimaatverandering op te vangen, de leefomgeving te verbeteren en de natuur te versterken, zoeken de gemeente Brummen, provincie Gelderland en waterschap Vallei en Veluwe samen met inwoners en bedrijven naar oplossingen in het project WaardeVOL Brummen. Zodat inwoners kunnen genieten van het landschap, agrariĆ«rs kunnen blijven ondernemen en de natuur kan bloeien. 

Op de hoogte blijven?

Kijk op website van het waterschap Vallei en Veluwe of abonneert u zich op de nieuwsbrief. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar waardevolbrummen@vallei-veluwe.nl

Deel op LinkedInMail dit Artikel

Delen via e-mail

https://www.brummen.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht/news/waardevol-brummen-houdt-u-op-de-hoogte.html