Ga naar de inhoud

WerkFit Brummen plaatst weer met succes medewerkers

dinsdag 14 januari 2020

WerkFit Brummen is inmiddels een jaar actief. Vanaf de basislocatie aan de Kollergang in Eerbeek zijn in 2019 al veel successen geboekt. Zo is het aantal mensen in de bijstand fors gedaald tot 295 personen. Met enige regelmaat brengen we succesvolle plaatsingen van werkfitte medewerkers onder uw aandacht. Zoals twee personen die inmiddels met succes werkzaam zijn als (assistent) operator bij het bedrijf Shopbox. 

Shopbox is een schoonmaakbedrijf die winkelwagens van supermarkten schoonmaakt in de Benelux. Als bedrijf vinden zij het belangrijk om te investeren in hun mensen. Zij hebben namelijk alleen maar mensen in dienst die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Ze vinden het belangrijk dat mensen zich prettig voelen in het werk wat ze doen en zich kunnen ontwikkelen. Vanuit WerkFit Brummen krijgt elke kandidaat die bij een werkgever van start gaat, een jobcoach toegewezen. De jobcoach heeft regelmatig contact met de werknemer, maar spreekt ook de werkgever om te kijken of alles naar wens gaat. De beide kandidaten bij Shopbox toonden een goede motivatie en werklust. De kandidaten zijn daarom al een tijdje aan het werk bij het bedrijf en krijgen ook de mogelijkheid om zich door te ontwikkelen. Eén kandidaat heeft een rijbewijs E mogen halen, zodat hij ook zelfstandig met een aanhangwagen mag rijden. De andere kandidaat is bezig met het leren voor haar groot rijbewijs. Zij kan dan op den duur met de vrachtwagen op pad gaan voor schoonmaakklussen. 

Maak kennis met de accountmanagers

Ondernemers die ook mensen een kans willen bieden op de arbeidsmarkt kunnen contact opnemen met de accountmanagers van WerkFit Brummen. Zij komen graag bij hen langs voor een kennismakingsgesprek. Neem hiervoor contact op met accountmanagers Bas Willemse (tel. 06-82137126, mail b.willemse@brummen.nl) of Judith Curré (tel. 06-82136977, j.curre@brummen.nl).

Delen via e-mail

https://www.brummen.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht/news/werkfit-brummen-plaatst-weel-met-succes-medewerkers.html