Ga naar de inhoud

Zaterdag 16 oktober: GGD weer in Brummen 

zaterdag 9 oktober 2021

GGD Noord- en Oost-Gelderland is op zaterdag 16 oktober weer aanwezig in het dorp Brummen. Dit voor extra informatie en voorlichting over het coronavirus en de coronavaccinatie. De locatie is ingericht als tijdelijke pop-up locatie met vrije inloop voor iedereen die vragen heeft of zich wil laten vaccineren zonder eerst een afspraak te maken. Evenals op 18 september is deze mobiele informatie- en vaccinatiestand te vinden op de parkeerplaats op het Burgemeester Dekkerplein in Brummen. 

Op zaterdag 18 september hebben al vele tientallen inwoners van de gelegenheid gebruikgemaakt om zich te informeren en laten vaccineren. Volgende week zaterdag is er de gelegenheid om weer zonder afspraak een (tweede) prik te laten zetten. Of gewoon vragen te stellen over het coronavirus of -vaccin aan de aanwezige GGD. Immers, je goed informeren helpt bij het maken van een keuze. Met de pop-up locatie ‘dicht bij huis’ wil de GGD iedereen de gelegenheid bieden op basis van goede, open en eerlijke informatie zelf een goede afweging te maken. Immers: vaccineren is niet verplicht. Je kiest zelf of je een prik wil of niet. 

De pop-up locatie in Brummen is op zaterdag 16 oktober van 9 tot 17 uur geopend. Vrije inloop is mogelijk en praktische informatie is te vinden op de website van de GGD. Een week later doet de GGD voor de tweede maal met de pop-up locatie het dorp Eerbeek aan. 
 

Delen via e-mail

https://www.brummen.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht/news/zaterdag-16-oktober-ggd-weer-in-brummen.html