Ga naar de inhoud

Zesde nieuwsbrief over WaardeVOL Brummen

maandag 15 april 2019

De zesde nieuwsbrief van WaardeVOL Brummen is uit. In deze nieuwsbrief een terugblik op de bewonersbijeenkomsten van 11 en 12 maart. Ook de vervolgstappen komen aan de orde. Verder een interview met Herman Blom, die jarenlang een melkveehouderij runde in Brummen en maïs verbouwde in Hall en Laag-Soeren. Hij is inmiddels al ruim 20 jaar met pensioen, maar volgt WaardeVOL Brummen op de voet.

Over WaardeVOL Brummen

Het leefgebied met de kleine kernen Hall en Voorstonden is bijzonder voor mensen, dieren en planten. Om de gevolgen van klimaatverandering op te vangen, de leefomgeving te verbeteren en de natuur te versterken, zoeken de gemeente Brummen, provincie Gelderland en waterschap Vallei en Veluwe samen met inwoners en bedrijven naar oplossingen in het project WaardeVOL Brummen. Zodat inwoners kunnen genieten van het landschap, agrariërs kunnen blijven ondernemen en de natuur kan bloeien. 

Op de hoogte blijven?

Kijk op website van het waterschap Vallei en Veluwe of abonneert u zich op de nieuwsbrief. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar waardevolbrummen@vallei-veluwe.nl

Deel op LinkedInMail dit Artikel

Delen via e-mail

https://www.brummen.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht/news/zesde-nieuwsbrief-over-waardevol-brummen.html