Ga naar de inhoud

Zeven politieke fracties actief in gemeenteraad

dinsdag 7 januari 2020

Het gemeenteraadswerk wordt met veel enthousiasme uitgevoerd door negentien gekozen raadsleden. De besluitvormende raadsvergadering is het maandelijkse hoogtepunt. Maar ook voordat er besluiten worden genomen kunt u uw invloed aanwenden. Bijvoorbeeld door contact op te nemen met raadsfracties of door een vergadering van een fractie te bezoeken. De Brummense raad bestaat uit zeven fracties: VVD, PvdA, GroenLinks, CDA, Democratisch Brummen, D66 en Lokaal Belang. 

Voorafgaande aan forum- en raadsvergaderingen bereiden de zeven politieke fracties zich gedegen voor op de officiĆ«le raadsvergaderingen. Dit doen zij tijdens fractievergaderingen die op maandag- of dinsdagavond worden gehouden. Dit in de week van een forum of besluitvormende raadsvergadering. Wie dat wil kan in een fractievergadering zijn of haar mening kenbaar maken over onderwerpen die bijvoorbeeld op de (raads)agenda staan. Hieronder staan de contactgegevens van de zeven fracties in de Brummense raad, zodat u contact met hen kunt opnemen als u vragen heeft of een fractievergadering wilt bezoeken. 

- VVD: website of telefoonnummer (06) 50 50 58 72
- PvdA: website of mailadres m.vanenck@brummen.nl
- CDA: website of telefoonnummer (06) 53 70 38 16
- GroenLinks: website of telefoonnummer (06) 52 47 00 25
- Democratisch Brummen: website of telefoonnummer (06) 50 20 32 90
- D66: website of telefoonnummer (06)  47 54 45 11
- Lokaal Belang: website of telefoonnummer (06) 28 16 58 39

Meer informatie over het werk en de vergaderingen van de gemeenteraad vindt u op deze speciale pagina over de gemeenteraad. Uiteraard kunt u ook uw vraag stellen aan de griffie van de gemeenteraad. Onveranderd is overigens de mogelijkheid om tijdens een forum mee te praten over een onderwerp dat op de agenda staat. Ook kunt u een vraag stellen of een kwestie aankaarten dat niet op de agenda van een forum staat. 

Delen via e-mail

https://www.brummen.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht/news/zeven-politieke-fracties-actief-in-gemeenteraad.html