Ga naar de inhoud

Zorg voor jongeren

Ook als jongere kan het een uitdaging zijn om in deze coronatijd mentaal gezond te blijven. Ben je jong en voel je je gespannen, angstig of somber? Maak je je zorgen over school, familie of werk? Ben je eenzaam of verdrietig? Zit je met vragen over je liefdesleven of relatie? Hoe groot of klein je probleem ook is, bij Jongeren Hulp Online vind je snel, anoniem en gratis hulp. Of neem contact op met ons Team voor Elkaar.

Eenvoudig hulp vinden

Als je hebt besloten om hulp te zoeken, kun je al googelend snel verdwalen in het woud van instanties, hulpverleners, websites en bedrijven. Jongerenhulponline.nl helpt je op weg bij het vinden van passende (online) ondersteuning. Bij de Jongeren Hulp Online zijn de meeste (grote) hulporganisaties aangesloten. De ondersteuning van de aangesloten hulplijnen verschilt: van het praten over je gevoelens met een getrainde vrijwilliger tot het inroepen van een professional in een situatie waarin de nood hoog is. Maar in alle gevallen zijn ze er (mede) om jongeren te helpen: met een luisterend oor, tips, adviezen en doorverwijzing. Of het nou gaat om chatten, appen, mailen en bellen: de ondersteuning die Jongeren Hulp Online samenbrengt is allemaal anoniem en gratis. Of kijk op de website van het NJI voor jongeren met antwoorden op allerlei (corona) vragen en tips. 

Team voor Elkaar

Je kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen met Team voor Elkaar van de gemeente. Kijk voor meer informatie op de pagina Team voor Elkaar.

Brummen aan zet

Van een FIFA Playstation toernooi tot laser gamen. Van een digitale popquiz tot wintergames. Van online carbidschieten tot allerlei sport- en spelactiviteiten. Op de pagina Brummen aan zet lees je welke activiteiten er de komende tijd voor jongeren worden georganiseerd.

Kidsweek

Gezien op Kidsweek: Zo blijf je een beetje blij tijdens de lockdown