Ga naar de inhoud

Adresonderzoek

Denkt u dat er iemand op uw adres staat ingeschreven die er niet woont? Vraag dan om een adresonderzoek.

Onterechte inschrijving op uw adres

Staat iemand onterecht ingeschreven op uw adres? U vraagt een adresonderzoek persoonlijk aan bij de gemeente. Maak hiervoor een afspraak. Breng uw legitimatiebewijs mee.

Vanwege het Corona-virus is onze dienstverlening momenteel beperkt. Daarom is onze digitale agenda niet beschikbaar. Een aantal producten, zoals verhuisaangifte of het aanvragen van een uittreksel, kunt u digitaal regelen via onze website met uw Digid. Wilt u een afspraak maken voor een product van burgerzaken dat niet digitaal afgehandeld kan worden? En kan uw aanvraag echt niet uitgesteld worden? Bel ons om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn bereikbaar via ons algemene nummer 0575-568 233. Hartelijk dank voor uw begrip.

Benaderd voor adresonderzoek

Heeft u bericht ontvangen over een onderzoek naar uw verblijfsadres of dat van een familielid? De gemeente heeft dan een signaal gekregen dat u of uw familielid niet (meer) woont op het bij ons geregistreerde adres. Bijvoorbeeld van een medebewoner, de Belastingdienst of een deurwaarder. We vragen u dringend om te reageren op de brief die u hebt gekregen. U kunt ons ook bellen: 0575-568 233. Reageert u niet? Dan gaat het onderzoek door.