Ga naar de inhoud

Adresonderzoek

Denkt u dat er iemand op uw adres staat ingeschreven die er niet woont? Vraag dan om een adresonderzoek.

Onterechte inschrijving op uw adres

Staat iemand onterecht ingeschreven op uw adres? U vraagt een adresonderzoek persoonlijk aan bij de gemeente. Maak hiervoor een afspraak. Breng uw legitimatiebewijs mee.

Dienstverlening beperkt vanwege coronavirus

De maatregelen tegen het coronavirus zijn voor de periode van 15 december 2020 tot en met (tenminste) 10 mei 2021 extra aangescherpt. Daarom is onze dienstverlening momenteel aangepast. Het gemeentehuis is open, maar alleen op afspraak. Onze digitale afsprakenagenda is tijdelijk niet beschikbaar. Een aantal producten, zoals verhuisaangifte of het aanvragen van een uittreksel, kunt u digitaal regelen via onze website met uw Digid. Wilt u een afspraak maken voor een product van burgerzaken dat niet digitaal afgehandeld kan worden? En kan uw afspraak niet uitgesteld worden tot na 10 mei? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via ons algemene nummer 0575-568 233.

Benaderd voor adresonderzoek

Heeft u bericht ontvangen over een onderzoek naar uw verblijfsadres of dat van een familielid? De gemeente heeft dan een signaal gekregen dat u of uw familielid niet (meer) woont op het bij ons geregistreerde adres. Bijvoorbeeld van een medebewoner, de Belastingdienst of een deurwaarder. We vragen u dringend om te reageren op de brief die u hebt gekregen. U kunt ons ook bellen: 0575-568 233. Reageert u niet? Dan gaat het onderzoek door.