Ga naar de inhoud

Adresonderzoek

Denkt u dat er iemand op uw adres staat ingeschreven die er niet woont? Vraag dan om een adresonderzoek.

Onterechte inschrijving op uw adres

Staat iemand onterecht ingeschreven op uw adres? U vraagt een adresonderzoek persoonlijk aan bij de gemeente. Maak hiervoor een afspraak. Breng uw legitimatiebewijs mee.

Dienstverlening beperkt vanwege coronavirus

Onze dienstverlening is vanwege corona momenteel aangepast. Dit blijft nodig, ondanks de versoepelde maatregelen. We moeten immers nog steeds anderhalve meter afstand houden. Het servicepunt in Eerbeek blijft daarom voorlopig nog even gesloten. Het gemeentehuis is open, maar alleen op afspraak. Een afspraak kunt u eenvoudig zelf inplannen in onze digitale afsprakenagenda. Staat uw product of vraag er niet bij? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via ons algemene nummer 0575-568 233.

Een aantal producten, zoals verhuisaangifte of het aanvragen van een uittreksel, kunt u digitaal regelen via onze website met uw Digid.

Benaderd voor adresonderzoek

Heeft u bericht ontvangen over een onderzoek naar uw verblijfsadres of dat van een familielid? De gemeente heeft dan een signaal gekregen dat u of uw familielid niet (meer) woont op het bij ons geregistreerde adres. Bijvoorbeeld van een medebewoner, de Belastingdienst of een deurwaarder. We vragen u dringend om te reageren op de brief die u hebt gekregen. U kunt ons ook bellen: 0575-568 233. Reageert u niet? Dan gaat het onderzoek door.