Ga naar de inhoud

Gratis energieconciërges en -coaches helpen u energie besparen

U kunt vanaf 15 september 2021 gratis hulp, tips en energiebesparende middelen krijgen om uw huis energiezuiniger te maken. Deze actie is voor huiseigenaren en voor huurders van Veluwonen. De speciale energieconciërge of -coach van BrummenEnergie komt op afspraak thuis langs en helpt u graag verder.

Wat is een energieconciërge en een energiecoach?

Een conciërge helpt u op een heel praktische manier. Hij komt bij u langs en neemt energiebesparende middelen mee. U kiest zelf met welke middelen u energie wilt besparen. Daarna installeert de conciërge gelijk uw keuze. U kunt kiezen uit: een douche zandloper, radiatorfolie, handdouche, brievenbus met tochtstrip, LED lampen of een waterbesparend ventiel.

Een energiecoach geeft tips en denkt met u mee. Hij loopt samen met u door uw huis en vertelt u hoe en waar u energie kunt besparen en hoe u dit kunt aanpakken.

Gratis afspraak maken!

De energieconciërge, de energiecoach en de energiebesparende middelen zijn helemaal gratis, tot een bedrag van €50,-. U maakt een vrijblijvende afspraak via www.brummenenergie.nl. We letten op de Corona-maatregelen!

Waarom deze actie?

De gemeente Brummen, BrummenEnergie en woningcorporatie Veluwonen helpen in 2021 en 2022 inwoners bij het besparen van energie in hun huis. Het gaat om kleine maatregelen bij koop- en huurhuizen. Meer informatie staat op www.brummenenergie.nl of www.veluwewonen.nl/energiebesparen.