Ga naar de inhoud

Cleantech Regio

Samen naar een schone toekomst. Daar koerst de Cleantech Regio op. De Cleantech Regio is de samenwerking van ondernemers, overheid, onderwijs en kennisinstellingen in het gebied van de Stedendriehoek waar ook de gemeente Brummen ligt. 

Cleantech staat voor 'meer met minder'. Meer productiviteit, meer banen en meer efficiency. Met minder energieverbruik, minder verspilling van grondstoffen en minder impact op het milieu. Cleantech Regio investeert in schone technologie die bijdraagt aan een duurzame wereld. Ook staat cleantech voor de manier waarop het vestigingsklimaat, economie en innovatie wordt versterkt. En voor hoe de regio omgaat met vervoer en bereikbaarheid, wonen en leefomgeving en onderwijs en arbeidsmarkt. Cleantech loopt als ‘groene’ draad door alles heen.

Samen sterker

De doelen en ambities van de Cleantech Regio sluiten naadloos aan bij die van de gemeente Brummen. Samen met de andere Stedendriehoek gemeenten Apeldoorn, Deventer, Epe, Lochem, Voorst en Zutphen en de gemeente Heerde werken wij samen met ondernemers, onderwijs en onderzoek aan een energieneutrale, afvalvrije en duurzame economie en samenleving. Economie en ecologie gaan immers hand in hand.

Meer informatie

  • Meer weten over de ambities van de regio, de projecten of hoe de regio werkt? Kijk op de website van de Cleantech Regio
  • Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in de regio? Meld u dan aan voor de 2-wekelijkse nieuwsbrief. U ontvangt dan ook automatisch magazine Driehoeksverhouding (verschijnt 3 keer per jaar).
  • Heeft u vragen? Neem dan contact op met de Cleantech Regio.