Ga naar de inhoud

Linda van der Spek-Mostert

Met een grote liefde voor de liefde, vind ik het een eer mijzelf trouwambtenaar van de gemeente Brummen te mogen noemen. Dat jullie deze passie voor de liefde met mij delen is duidelijk, want jullie gaan trouwen of een geregistreerd partnerschap aan met elkaar. 

Bij het plannen van een huwelijk komt veel kijken. Of jullie het nu groots en traditioneel aanpakken of juist uniek en intiem willen houden, de invulling van de dag kunnen jullie geheel afstemmen op jullie persoonlijke wensen. Wat in de organisatie zeker niet vergeten mag worden, is de huwelijksvoltrekking zelf; hét moment waar het allemaal om draait. En bij dit deel van de dag komt de trouwambtenaar in beeld… misschien ik wel? 

Wat jullie van mij mogen verwachten, vertel ik jullie graag eens onder het genot van een kopje thee. Maar ik zal nu alvast een tipje van de bruidssluier oplichten…

Tijdens dit gesprek hoor ik allereerst heel graag hoe bij jullie de vonk is overgesprongen. De huwelijksvoltrekking bevat een aantal formele onderdelen. Maar jullie liefdesverhaal, dát zal de basis vormen van mijn speech. Hoe ik dat doe, mogen jullie aan mij overlaten… Hiervoor ideeën genoeg, maar altijd passend bij wie jullie zijn en wat we samen hebben besproken. Het is tenslotte een dag waar jullie de rest van jullie leven op terug zullen kijken en die moet dan ook niets minder dan perfect verlopen.

Mag ik jullie Babs zijn? Een trouwambtenaar met aandacht voor jullie, oog voor alle huwelijksdetails, een grote mate van creativiteit en boordevol leuke ideeën. 

Alvast veel plezier met de voorbereidingen, geniet hiervan met volle teugen en hopelijk tot snel.