Ga naar de inhoud

Wijbrand van der Sande

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen en kiezen Brummen als gemeente waar dat heugelijk feit mag plaatsvinden. De plek voor de huwelijksvoltrekking mogen jullie kiezen en ook welke ambtenaar dat mag doen is aan jullie. Een mooi gegeven toch?

Ik vind trouwen emotie in de zuiverste vorm. Kiezen voor elkaar in het bijzijn van familie en vrienden. De belofte van trouw voor de rest van jullie leven, verpakt in een toespraak op basis van ons gesprek vooraf, waarin ik graag de tijd neem om met jullie kennis te maken en een beeld te krijgen van jullie wensen en ideeën.

Deze trouwdag is tenslotte jullie feest en ik ben er voor het officiële gedeelte met een sprankelend tintje. Of je deze dag nu wilt vieren in bescheiden kring of met zoveel mogelijk vrienden en familie, samen kunnen we een bijzondere manier bedenken om jullie huwelijk een gouden randje te geven.

Als jullie kinderen hebben, dan is het natuurlijk heel leuk als zij betrokken worden bij de huwelijksvoltrekking. Er is altijd een manier te vinden om hen een rol te geven op deze bijzondere dag. De huwelijksvoltrekking zal plaatsvinden op het moment en de locatie die jullie met zorg hebben gekozen. In de gemeente Brummen zijn er wat dat betreft genoeg prachtige mogelijkheden.