Ga naar de inhoud

Biomorfologische kaart

Een eerste stap in het biodiversiteitsplan, was het opstellen van een biomorfologische kaart. De aanwezige biodiversiteit is daarmee in beeld gebracht. De gemeente is in 22 deelgebieden ingedeeld, met elk haar eigen kenmerkende plant- en diersoorten die er voorkomen.

Op de kaart kunt u de informatie vinden voor uw woonomgeving. Niet alleen wat er aan soorten voorkomt maar ook wat u kunt doen om de biodiversiteit te verbeteren. Wij nodigen u graag uit een kijkje te nemen op de kaart van uw woonomgeving. U kunt dat doen door op deze link te klikken. Klik vervolgens op de kaart op uw woonomgeving en open dan de PDF door op “informatie” te klikken. En misschien wordt u dan wel enthousiast om de natuur in uw gebied een handje te helpen door een rommelhoekje in uw tuin te maken of een nestkast op te hangen.

Reacties

De factsheets zijn opgesteld aan de hand van verschillende bronnen. Heeft u toevoegingen of aanmerkingen, ziet u gegevens die niet kloppen of is er een belangrijke soort of functie niet benoemd, laat het ons weten. Voor reacties: h.degeest@brummen.nl en witter@econsultancy.nl.