Ga naar de inhoud

Huren en kopen

Onze gemeente ligt in het hart van de provincie Gelderland, tussen de Veluwe en de rivier de IJssel. In het westelijk deel van de gemeente reiken de bossen tot aan de bebouwde kom van Eerbeek. Het oostelijke deel van de gemeente wordt gevormd door het prachtige uiterwaardengebied en het rivierenlandschap van de IJssel met daartussen een fraai afwisselend landschap, de landgoederenzone.

De gemeente Brummen bestaat de dorpen Brummen, Eerbeek, Empe, Hall, Leuvenheim en Tonden en buurtschappen Rhienderense Broek, Cortenoever, Oeken, Voorstonden, Coldenhove, en Rhienderen. De totale oppervlakte van onze gemeente is 8500 hectare.

Huurwoning

Bent u op zoek naar een huurwoning in de gemeente? Samen met de overige woningcorporaties in de Stedendriehoek, is ook Veluwonen aangesloten bij Woonkeus Stedendriehoek. Op Woonkeus Stedendriehoek vindt u het aanbod van huurwoningen in de gemeente Brummen en de Stedendriehoek. Hier vindt u ook meer informatie over een urgentieaanvraag. Voor een gezamenlijk beleid voor de sociale huursector worden jaalrijks prestatieafspraken gemaakt. Deze worden ondertekend door Veluwonen, gemeente Brummen en Stichting Huurdersbelangen Samen Eén. Hier vindt u de prestatieafspraken voor 2020. 

Bouwkavels

In de gemeente Brummen zijn op verschillende plaatsen vrije kavels te koop, bijvoorbeeld op plan Elzenbos.