Ga naar de inhoud

Veilig Thuis

Wat moet u doen als ruzies in huis uit de hand lopen? Als ouders elkaar uitschelden en agressief zijn naar elkaar of naar de kinderen? Of als u vermoedt dat uw buurmeisje thuis mishandeld wordt? Deel uw zorgen en zet de stap naar Veilig Thuis.

Veilig Thuis is hét advies- en meldpunt voor huiselijk geweld en kindermishandeling. U kunt hier terecht als u hulp zoekt of als u zich zorgen maakt om een ander. Het kan gaan om een duidelijk probleem dat al langer bestaat. Maar u kunt ook bellen als u een vermoeden hebt dat er ergens iets aan de hand is thuis. Iemand moet die eerste stap zetten naar hulp. Want geweld stopt niet vanzelf.

Loverboys

Veilig Thuis is ook het meldpunt voor Jeugdprostitutie & Loverboys. Denkt u dat de vriend van uw dochter geld probeert te verdienen aan haar? Bijvoorbeeld door haar seks te laten hebben met of voor een ander? Bel dan ook 0800-2000!

Samenwerking

VeiligThuis werkt samen met Team Voor Elkaar aan een integrale aanpak van kindermishandeling en huiselijk geweld. Als er iets ernstigs aan de hand is, stelt VeiligThuis een onderzoek in. In acute situaties deelt Team Voor Elkaar informatie met VeiligThuis zonder toestemming van de ouders. Dan kan VeligThuis direct handelen. Veiligheid in het gezin staat altijd voorop.