Ga naar de inhoud

Ermy Massink

Trouwen met de persoon waarvan je het meest houdt, liefhebt, mag en wil…

Gefeliciteerd. Jullie gaan trouwen! En wat wil je dan? Een dag waarbij je terug kan kijken als eens van de mooiste dagen. Een dag om de liefde te vieren en te voelen met dierbare mensen om je heen. Een dag om te ervaren en te beleven

En wat zou ik het een eer vinden als ik daar een onderdeel van mag zijn. Want zeg eerlijk. Jullie bruiloft kunnen jullie voor een groot gedeelte zelf plannen maar de huwelijksceremonie kunnen jullie niet zelf doen. Daarom hoop ik daar een belevenis van te maken. Zodat jullie dit in goed vertrouwen uit handen kunnen geven. Wanneer jullie na het kiezen van de datum kiezen voor mij als BABS dan gaan we samen zitten voor jullie dag. Samen zorgen we er dan voor dat jullie liefdesverhaal niet zomaar iets wordt wat op papier staat maar ook een beleving met woorden die bij jullie horen, die raken met een lach en een traan. En niet alleen jullie beleving maar die van iedereen die jullie dierbaar is en aanwezig is bij dit bijzondere moment en onderdeel van jullie huwelijksdag.

Bij een kennismaking kan ik uiteraard meer vertellen. Laten we samen er iets moois en onvergetelijks van maken. Het lijkt mij een mooie belevenis! Ik kijk er naar uit.