Ga naar de inhoud

Jeanine Tiemensma-Roos

Van harte gefeliciteerd! Jullie hebben de beslissing genomen om te trouwen of voor een geregistreerd partnerschap te gaan. Een prachtige reis vol liefde en verbondenheid wacht op jullie, en ik ben hier om ervoor te zorgen dat elk moment van jullie ceremonie magisch en onvergetelijk wordt.

Voor mij is de ceremonie net zo belangrijk als de rest van jullie grote dag. Ik wil jullie liefdesverhaal tot leven brengen op een unieke manier, met de perfecte mix van humor en ontroering. Laten we samen terugkijken op jullie eerste kus, de kronkelige weg die jullie hebben bewandeld tot dit moment, en laten we ook de verhalen van jullie dierbaarste mensen en familie meenemen. Door hun input wordt jullie liefdesverhaal nog levendiger en completer, en worden al jullie gasten betrokken bij het vieren van jullie liefde!

Met meer dan 20 jaar ervaring als wedding-singer en nu als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand voor de Gemeente Brummen, voel ik me vereerd om jullie met elkaar te mogen verbinden op deze bijzondere dag.

Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten tijdens een persoonlijk gesprek, waarin we de wensen voor de ceremonie zullen bespreken en ik een liefdesverhaal zal creƫren dat perfect past bij jullie als koppel. Voor mij is geen vraag te gek, dus laat gerust jullie dromen de vrije loop!

Laten we samen de liefde vieren, en ervoor zorgen dat jullie volmondig  'JA' tegen elkaar zeggen!