Ga naar de inhoud

BEST-tas

Heeft u boeken, kleine elektrische apparaten, speelgoed of textiel over en wilt u de spullen wegdoen? Denk dan aan de BEST-tas! De tas wordt regelmatig ingezameld.

De BEST-tas is bedoeld voor recycling van boeken, kleine elektrische apparaten, speelgoed en textiel. De spullen mogen in goede of in slechte staat zijn. Sociaal werkvoorzieningschap Delta zamelt de tassen iedere twee maanden huis-aan-huis in. Uw inzameldagen vindt u op de afvalkalender en de app van Circulus.

Nieuwe tas

Wie de BEST-tas bij de vorige inzameling aan de weg heeft gezet, ontvangt weer een nieuwe tas in de bus. Heeft u nog geen nieuwe tas ontvangen, terwijl u deze wel had verwacht? Bel dan Circulus: 0900 95 52 (gebruikelijke belkosten, geen toeslag). Nog niet eerder meegedaan aan de BEST-tas of bent u uw tas kwijt? Vraag dan gratis een tas aan via 0900 9552 of via de website van Circulus

Goed bezig, best makkelijk

Met de tas winnen we grondstoffen terug en verminderen we de hoeveelheid restafval. Dat is winst voor het milieu. De inzameling en sortering levert ook sociale werkgelegenheid op. De BEST-tas is een initiatief van de gemeente Brummen, Circulus en kringloopbedrijf 2Switch.