Ga naar de inhoud

Pilotproject 4: Gezondheid, sociale basis en leefomgeving in de Noorderenk (componistenbuurt) in Eerbeek

Voor pilotproject vier richten we ons op de thema’s gezondheid, sociale omgeving (sociale basis) en leefomgeving. Als gemeente zijn we namelijk benieuwd wat er leeft onder bewoners in verschillende buurten in de gemeente. In elke buurt willen we kijken wat er mogelijk is om die buurt (nog verder) te verbeteren. Zodat bewoners daar fijn en gezond kunnen leven. En wat we daar, samen met bewoners, voor kunnen doen. Is er bijvoorbeeld behoefte aan activiteiten? Of willen mensen meer in contact komen met hun buurtgenoten? Misschien zijn er al wel goede bewonersinitiatieven die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Dat willen we graag van bewoners weten. De eerste buurt die we ingaan is de Noorderenk.   

Saskia en Servercan zullen in mei en in de eerste helft van juni rondlopen in de Noorderenk en in gesprek gaan met bewoners. Op straat, of bij hen aan de deur. Ook wethouder Yasemin Cegerek zal een paar keer aanwezig zijn. 

Woont u in de Noorderenk en wilt u Servercan en Saskia graag zelf benaderen? 

  • Op 7 mei, 21 mei, 23 mei en 30 mei zijn ze van 9-12 uur aanwezig in jongerencentrum Base (Händelstraat 45-b, Eerbeek). Kom gerust binnen voor een kopje koffie.
  • U kunt ook een afspraak maken voor een ander moment. Dit kan op het telefoonnummer 06-39612930 (Servercan Akbayir) of via een e-mail naar gebiedsgerichtwerken@brummen.nl.