Ga naar de inhoud

Bedrijfscontactfunctionaris

De gemeente Brummen vindt bedrijvigheid belangrijk en biedt ondernemers in onze gemeente volop ruimte en kansen. Met Daniëlle de Vries hebben we een belangrijke centrale contactpersoon voor ondernemers.

Daniëlle de Vries

Als ondernemer kan het soms lastig zijn om binnen een gemeentelijke organisatie de juiste persoon te vinden. Als u bijvoorbeeld een vraag wilt stellen over het wel of niet verplaatsen van uw bedrijf. Kunt u op uw huidige locatie uitbreiden en heeft u dan een vergunning nodig? Zo ja, welke vergunning dan? Om in ieder geval die zoektocht bij u weg te nemen heeft de gemeente Brummen een bedrijfscontactfunctionaris. 

Daniëlle de Vries is als bedrijfscontactfunctionaris het eerste aanspreekpunt voor alle ondernemers en bedrijven in de gemeente Brummen. Zij zorgt er vervolgens voor dat uw vraag bij de juiste medewerker terecht komt. Dat scheelt u een hoop gezoek en daarmee kostbare tijd. Daarnaast kunt u de bedrijfscontactfunctionaris ook om advies vragen. Bijvoorbeeld als u een vergunning nodig heeft en niet weet hoe dit in zijn werk gaat. Of als u meer wilt weten over een bepaald besluit van het gemeentebestuur.

De bedrijfscontactfunctionaris denkt mee en adviseert u over mogelijke stappen. U kunt Daniëlle de Vries bereiken via telefoonnummer 06-40 727 574, maar u kunt haar natuurlijk ook mailen via danielle.devries@brummen.nl of ondernemen@brummen.nl.