Ga naar de inhoud

Hulp bij energie besparen

Via de gemeente kunt u gratis hulp, tips en energiebesparende middelen krijgen om uw huis energiezuiniger te maken. Deze actie is voor huiseigenaren en voor huurders (Veluwonen of particulier). Heeft u een inkomen tot 130% van het minimumloon? De bespaarhulp is er om u te helpen. Andere inwoners kunnen bij de energiecoach van BrummenEnergie terecht.

Bespaarhulp

Bent u bezorgd over uw energierekening? Heeft u een inkomen tot 130% van het minimumloon? De bespaarhulp is er om u te helpen. Het begint bij het onderzoeken van de oorzaak. Gebruikt u veel energie en kunt u besparen? Of ligt het alleen aan de hoge energieprijzen? Hoe zit het met uw energiecontract? Is uw huis misschien slecht ge├»soleerd? De bespaarhulp helpt u met het beantwoorden van deze vragen. En geeft gelijk tips wat u eraan kunt doen om het beter te maken. De bespaarhulp kan zorgen voor een nieuwe energiezuinige koelkast of wasmachine. Bij een eigen woning krijgt u hulp bij het isoleren van uw woning, zoals spouwmuur of vloerisolatie. U kunt een afspraak maken via de website bespaarhulpbrummen.nl.

Energiecoach

Een energiecoach is voor alle inwoners van de gemeente. Hij geeft tips en denkt met u mee. Hij loopt samen met u door uw huis en vertelt u hoe en waar u energie kunt besparen en hoe u dit kunt aanpakken. Via de website van BrummenEnergie kunt u een afspraak inplannen met de energiecoach. Hier staat ook meer informatie over de coaches.Viakunt u een afspraak inplannen met de energiecoach. Hier staat ook meer informatie.